Autumn for free & Shin-ei svirka

mulj :: MUlj :: MUZIKA :: CG MUZIKA

Go down

Autumn for free & Shin-ei svirka

Post  Sonic Child on Thu Oct 01, 2009 8:32 pm

U Podgorici, u kaficu Berlin dva dana zaredom, u utorak i srijedu (6. i 7. oktobar) odrzace se humanitarna svirka za pomoc bolnici na Cetinju sa pocetkom u 21h. Ulaz slobodan.

Autumn for free nastaje krajem 2007. Bavi se isključivo autorskom muzikom koja najšire pripada alternative rocku sa primjesama jazza, post rocka, progressivea, math rocka itd, mada ne pati od žanrovske odredjenosti i slobodno kombinuje pojedinačne uticaje u nove neobične oblike. Bend je trenutno u završnoj fazi snimanja prvog (selftitled) albuma u svom studiju Deaf Circuit u Tivtu. Na albumu će biti 14 pjesama. Pored toga valja pomenuti i nastupe na nekoliko cg festivala i na nektar demofestu u Banja Luci 2009.

Ime benda izvučeno je iz konteksta iz stiha Nicka Drakea.

http://www.myspace.com/autumnforfree

Shin-Ei su alt-rock tragičari iz Podgorice koji djeluju u sastavu: Andreja Rondović (vokal), Boris Bošković (el. gitara), Aleksandra Prelević (bubnjevi), Stefan Strugar (bass gitara). Tinejdz atrakcija sa pank stavom, pop melodičnošću i alternativnim pristupom u kreiranju pjesama. Bend je osnovan krajem 2008. godine i do sad je imao 10-ak nastupa, dijelio je binu kako sa domacim tako i sa inostranim bendovima.

www.myspace.com/shineipg
avatar
Sonic Child
Moderator

Posts : 155
Join date : 2008-12-17
Location : PG

View user profile http://myspace.com/shineshinei

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

mulj :: MUlj :: MUZIKA :: CG MUZIKA

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum